Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tijdens de Museumpark Vriendendag houden alle musea aan het Museumpark open huis voor iedereen die als Vriend betrokken is. Komt u normaal gesproken alleen in de Kunsthal? Bezoek dan nu ook eens Het Natuurhistorisch. Of neem een kijkje in het Chabot Museum, een prachtige villa die u gezien moet hebben. Beklim de toren van het Boijmans of bezoek het archief van Het Nieuwe Instituut. Op deze dag kunt u van alles zien, doen en beleven.

datum
24/08/2019
tijd
11:00 – 18:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang voor Vrienden van Het Natuurhistorisch, Kunsthal, Museum Boijmans van Beuningen, Chabot Museum en Het Nieuwe Instituut.

Per persoon kunt u een volwassen introducé en/of meerdere (klein)kinderen meenemen. 

Word Vriend

De Vrienden dragen Het Nieuwe Instituut en in het bijzonder het Rijksarchief voor Nederlandse Architectuur en Stedenbouw een warm hart toe en maken het mede mogelijk dat Het Nieuwe Instituut volop activiteiten kan ontwikkelen. Bent u nog geen Vriend van Het Nieuwe Instituut? U kunt hier lid worden.

Vriendendag

Deze Museumpark Vriendendag is een samenwerking tussen Het Nieuwe Instituut, Huis Sonneveld, Het Natuurhistorisch, Kunsthal Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen en het Chabot Museum. Elk museum ontwikkelt dan ook speciaal voor deze Vriendendag een activiteitenprogramma, waar u zich ter plekke voor kunt aanmelden.