Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut zijn uitgenodigd voor het symposium What You Don't See en een exclusieve rondleiding door de tentoonstelling I See That I See What You Don't See.

Deze tentoonstelling gaat in op de complexe verhouding tussen licht en donker – tussen zien en niet zien – en de effecten daarvan op mens, aarde en andere organismen. I See That I See What You Don’t See was eerder dit jaar de officiële Nederlandse bijdrage aan de XXII Triennale di Milano.

Symposium What You Don't See

Het symposium What You Don't See brengt kunstenaars, ontwerpers, onderzoekers, wetenschappers, dichters en theoretici samen om stil te staan bij de invloed en potentie van duisternis: van donkere materie tot blackness, van black-outs tot burn-outs, van dag tot nacht, van microben tot sterren.

Vrienden en Members kunnen gratis het symposium bezoeken na aanmelding via een e-mail naar vrienden@hetnieuweinstituut.nl (reguliere prijs € 22,50).

Rondleiding

Francien van Westrenen, één van de curatoren, neemt de Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut mee door de tentoonstelling I See That I See What You Don’t See.

Deelname is gratis voor Vrienden en Members en een introducee na aanmelding via deze link. De rondleiding is in het Engels.

Programma

14.00 - 18.00 uur: Symposium
18.00 uur: Opening tentoonstelling
18.30 - 19.00 uur: Rondleiding voor Vrienden en Members

datum
12/10/2019
tijd
14:00
taal
Engels
verder deze avond
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis toegang voor Vrienden en Members en een introducee na aanmelding.